WWW.DEVIZAHITELESEK.COM

1106 Budapest, Fehér út 1

Örs Vezér Irodaház

+3620 393 4944

SOS vonal

info@devizahitelesek.com

E-mail

FOLYAMATBAN LÉVŐ HITELEK

A törlesztési moratórium 2021. szeptember 30. napjáig tart, és időközben a Magyar Nemzeti Bank megemelte az alapkamatot, tehát a moratórium után nőhet törlesztőrészlete. A felvett hitelhez képest a teljes tartozása a felvett hitel többszöröse, ami nyilvánvalóan igazságtalan. Tekintettel az új Európai Uniós bírósági döntésre, soha ennyire jó kilátások nem voltak a bankkal szemben sikeres peres eljárásra, vagy egyezségre.

FELMONDOTT HITELEK

A felmondott hiteleket a bankok rendszerint követeléskezelő vagy másnéven faktoring cégeknek eladják, így a behajtást Önnel szemben ők végzik. A pénzintézeteket a kialakult helyzetre való tekintettel peres eljárás lehetőségével nyomás alá lehet helyezni, így a per elkerülése végett sokkal kedvezőbb feltétekkel lehet velük egyezséget kötni. Egyezség hiányában peres eljárás kezdeményezhető. Felmondott hitel esetében haladéktalanul lépjen, mert Önnel szemben a pénzintézet bármikor végrehajtási eljárást kezdeményezhet, melynek során ingatlanát elárverezhetik, jövedelmének jelentős részét letilthatják. ​

VÉGREHAJTÁS ALATT ÁLLÓ HITELEK

A felmondott hitelek estében néhány sikertelen felszólító levél után a pénzintézet végrehajtási eljárást kezdeményez Önnel szemben. A végrehajtási eljárás jelentős többletköltséget okoz mert a végrehajtónak igen magas a jutaléka, amit Önnek kell megfizetnie. Az eljárás legveszélyesebb formája az árverezés, ebben az esetben a jelzáloggal terhelt, vagy egyéb tulajdonában lévő ingatlant jóval áron alul árverési hirdetmény útján értékesítik. Ezzel Ön a lehető legrosszabbul jár, mert ha az árverési érték nem éri el a tartozást, akkor ingatlanát is elveszti, és még tartozása is marad fenn, amit jövedelméből (nyugdíjból is) továbbra is tiltani fognak.

NÉZZÜK A MEGOLDÁSOKAT!

A mostani helyzetben a pénzintézetek is érzik a nyomást a tömegesen várható peres eljárások miatt, ezért segítségünkkel rendkívül kedvező egyezségek köthetők. Peres eljárás kezdeményezését akkor javasoljuk, ha nincs kedvező egyezség. Egyezség köthető még folyamatban lévő és már felmondott hitelek esetében, avagy folyamatban lévő végrehajtási eljárás során is.

SEGÍTSÉGÜNKKEL:

Ha a törlesztő részleteket nem fizette, a bank a szerződést felmondja, bármikor végrehajtási eljárást kezdeményezhetnek Önnel szemben. A végrehajtási eljárás célja jövedelmének letiltása, ingó vagyonának lefoglalása, ingatlanának elárverezése.

SEGÍTSÉGÜNKKEL A VÉGREHAJTÁS:

Pénzügyi Békéltetőtestületi Eljárás kezdeményezhető, ez egy hivatalos eljárás, melynek során a pénzintézetnek és az adósnak vagy képviselőjének meg kell jelennie a testület előtt. A testület abszolút az adósok oldalán áll, ha a felek alávetik magukat a döntésüknek, akkor határozatával el is dönthetik ügyét.

SEGÍTSÉGÜNKKEL A BÉKÉLTETŐ TESTÜLET ELŐTT?

Ha az egyezségi és a Békéltető Testületi Eljárás nem vezetett eredményre, vagy a per megindítása más okból szükséges, akkor maga az alapszerződés, és/vagy a forintositás is peres eljárás során megtámadható. A forintositás fogyasztóvédelmi szabályokba ütközött, így minden forintosított devizahitel a bíróságon támadható. Több a magyar bíróságok számára kötelező Európai Uniós Bírósági Döntés és a Kúria jogegységi határozatai kellő alapot adnak perek sokaságának megnyerésére, szerződések érvénytelenítésére. A peres eljárásoknál ügyvédi képviselet kötelező.

SEGÍTSÉGÜNKKEL:

JELZÁLOGHITEL

Ezekben az esetekben közjegyzői okirat készült az alapszerződésről, aminek tartalma egyezik a banki hitelszerződéssel. A banknak biztosíték a jelzáloggal terhelt ingatlan, ami elidegenítési és terhelési tilalom alatt áll. Ezért van veszélyben az ingatlan, ha a bank a szerződést a törlesztőrészletek nem fizetése miatt a szerződést felmondja. A bankok mindig saját érdekeiket tartják szem előtt, méltányosságot nem gyakorolnak, az adósok szociális helyzetét, életkörülményeit nem veszik figyelembe. Velük szemben csak kellő szakértelemmel lehet igényt érvényesíteni.

GÉPJÁRMŰHITEL

A szerződések általában az autókereskedőknél formanyomtatvány kitöltésével történt tartalmilag és formailag is rendkívül szabálytalanul. Ezekben az esetekben nincs jelzáloggal terhelt ingatlan, de nem fizetés esetén a gépjármű elvétele után a tartozást egyéb ingó ingatlan vagyonra terhelhetik. A felmondott hitelek esetében a végrehajtási eljárást egy un. fizetési meghagyás előzi meg, amit az adóssal szemben bocsájtanak ki. Ha ilyet kap, haladéktalanul keressen minket meg, mert a fizetési meghagyással szembeni ellentmondással ügye megoldható. Gépjárműhitelek esetében is ugyanúgy tudunk segíteni, egyezségekkel, békéltetőtestületi eljárással, és peres eljárással.

WWW.DEVIZAHITELESEK.COM

ITT MINDEN KÉRDÉSÉRE AZONNAL, INGYENESEN VÁLASZT KAP.

Elérhetőség

Kövess minket!

Nem találsz valamit?

2021 © Minden jog fenntartva! | Adatvédelmi tájékoztató | ÁSZF | Süti szabályzat